Sponsoren

Team Up and Down

John Deere 4455

 

Sponsoren

 

 

Klik op het logo om naar de website van het bedrijf te gaan

 

 

De goedkoopste webwinkel voor sierbestrating!

 

Doe uw voordeel met de gemakkelijke navigatie door de webwinkel van Budget-bestrating. Maak uw keuze door de gewenste producten toe te voegen aan uw winkelwagentje en verzend na goedkeuring uw bestelling.

 

 

Hofstede Staphorst is opgericht in 1902 en is met succes actief in de landbouwmechanisatie en industrie. Wij zijn gespecialiceerd in de verkoop en reparatie van tractoren, shovels, landbouwmachines en intern transportmateriaal, zowel nieuw als gebruikt. Wij voeren een breed assortiment om elke klant te kunnen bedienen. Daarom zijn wij dealer van kwaliteitsmerken als Fendt, Valtra, Joskin, Lely en Komatsu. Zo hebben wij een eigen trekker test station met dit station kunnen wij uw tractor volledig doorlichten op het gebied van motorvermogen, compressietest, hydroliek olie opbrengst, druk en hef vermogen, electrische installatie en het lokaliseren van storingen.

 

Hofstede Staphorst is ook exclusief importeur van Italmix voer-mengmachines degelijke machines met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

 

Hofstede Staphorst is ook dealer van Giant knikladers deze machines zijn inzetbaar bij o.a stratenmakers, hoveniers, agrariër, wegenbouw en tal van andere werkzaamheden. Voor problemen op locatie hebben onze monteurs de beschikking over een compleet ingerichte service bus om u als klant snel tevreden te stellen.

 

 

Konvi rvs Products bv is een toonaangevende onderneming in het ontwerpen en produceren van rvs producten. Sinds 1996 zijn wij met succes gestart in de brood,- en banketbranche. Wij leveren op maat roestvast stalen werkbanken en tegenwoordig leveren en monteren wij de complete inrichting voor brood,- en banketbakkerijen. Konvi rvs is een trendsetter in het ontwikkelen en produceren van moderne winkel en interieur concepten. Voor onze projecten maken wij gebruik van geavanceerde computer programmatuur in 3D,maar in de ontwerpfase wordt ook het ambachtelijke handtekenwerk nog toegepast. De belevering van de klant staat hierin centraal.

 

Konvi rvs heeft ook een nieuwe lasersnijmachine in gebruik om onze klanten meerwaarde te bieden. Om onze productiecapaciteit te verbeteren maar ook een kortere levertijd en een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding te waarborgen.

 

Konvi rvs ontwerpt, produceert en verkoopt rvs producten. Wij richten ons onder andere op food service, de bouw sector, interieurbouw en home products.

 

Kwaliteit, maatwerk en vakmanschap staan bij Konvi rvs hoog in het vaandel.

 

MA t/m ZA geopend vanaf 11.00 uur !

 

Voor meer informatie kijk op onze website, of volg ons via twitter: www.twitter.com/#cafespoorzicht

 

 

Duntep is een dynamisch en modern bedrijf welke een compleet programma mobiele bungalows en chalets bouwt. Duntep kent een uitgebreid programma aan mogelijkheden, waarbij in overleg met u veel mogelijk is en uw specifieke wensen door Duntep bij de bouw kunnen worden uitgevoerd. U krijgt uw bungalow of chalet zoals u die wilt. Danzij bewaking van het gehele productieproces, inclusief gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, ontstaat een kwaliteidsproduct waar we terecht trots op zijn.

 

De bungalows en chalets vinden hun weg naar tevreden klanten in Nederland, maar worden ook al jarenlang getransporteerd naar diverse Europese bestemmingen, w.o. Duitsland, Zwitserland, Engeland, Frankrijk, Belgie en Luxenburg.

 

DUNTEP, VAN START TOT FINISH EEN TEAM VAN FORMAAT!

 

 

Waarom Klaas Mulder Verhuur

- Grote voorraad

 

- Voor de gehele particuliere-, dienstverlenings- en bouwwereld verhuren wij gecertificeerde en goedgekeurde machines en gereedschappen

 

- Wij verhuren machines met een milieubewuste stroomverbruik. Ook wij denken aan het millieu.

 

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 07.00 - 17.30 uur zaterdag 08.00 - 12.00 uur

 

Koggel Verhuur verhuurt bijna alles wat u ook maar nodig kunt hebben bij het geven van uw feest of evenement,

De partyservice in de regio van Zuidwolde, Hoogeveen, Dedemsvaart, Balkbrug, Ommen, Nieuwleusen en nog ver daarbuiten.

 

denk bijvoorbeeld aan,

 

•Tenten

•Toiletwagen

•Koelwagen

•Inrichting / Aankleding

•Verwarming

•Barbeque

•Catering

 

Voor particuliere en bedrijfsfeesten zoals bijvoorbeeld,

 

•Verjaardagen

•Bruiloften

•Geboorte

•Open dagen

•Bedrijfsfeesten

•Buurt feesten

 

Het voordeel dat ze alles onder 1 dak hebben van materiaal tot catering en dat u maar één aanspreekpunt hebt voor heel uw feest.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op www.koggelverhuur.nl

 

 

 

Zoals veel van onze relaties wel weten werd Hansan in 1981 opgericht in Geffen.

 

In 1985 verhuisden wij naar onze huidige locatie in Heesch.

 

Nu in 2011 verkopen wij vanuit 4 vestigingen in Nederland met 30 medewerkers de volledige lijn Case grondverzetmachines; onderdelenlevering, onderhoud en reparatie geschiedt vanuit alle vestigingen.

_______________________________________________________________________________________________

 

 

 

De onderneming H. Dominé Infra is gevestigd op Oosterparallelweg 33 te Staphorst, het bedrijf houdt zicht voornamelijk bezig met grond- en straatwerken en verrichten van werkzaamheden t.b.v het aanleggen van kabels en leidingen.

 

Telefoonnummer: 0522 468 126

 

 

Steeds meer internationale opdrachtgevers ontdekken de kracht van Breman Machinery in Genemuiden. Wij maken onderdelen voor machine- en apparatenbouwers, engineeringsbureaus en industriële eindgebruikers. Van eenvoudige constructies tot complexe werktuigen. Werkstukken met hoge toleranties en vaak extreme afmetingen. De projecten op deze website geven u een goed beeld van ons specialisme. U ziet werkstukken die tientallen of zelfs honderden tonnen wegen en tot op de honderdste millimeter nauwkeurig gemaakt zijn. Staaltjes van vakmanschap.

Uniek is dat we deze onderdelen en constructies volledig in eigen huis kunnen maken. We hebben de mensen, machines en faciliteiten in huis voor

•alle verspanende en niet-verspanende bewerkingen van (zware) materialen

•las- en constructiewerk

•assemblage en montage

•conservering

Onze unieke machinecapaciteit benutten we voor onze eigen projecten en voor de toelevering van specifieke onderdelen aan derden. We zijn benieuwd naar uw uitdaging. Wat ons betreft, wordt ’t precisiewerk.

 

 

Buitenhuis Reclame is een jong en kleinschalig reclamebureau. Een bureau waar onze klanten nog echt klant zijn en waar service en klantvriendelijkheid nog steeds erg belangrijk is! Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in belettering, gevelreclames, spandoeken, reclameborden. Maar ook voor al het andere reclame werk kun je bij ons terecht.

Specialismen

•Belettering

•Textiel & werkkleding

•Gevelreclame

•Full Colour

•Ontwerp

•Drukwerk

 

 

 

Bij bouwbedrijf Dunnink bent u aan het juiste adres voor al uw nieuwbouw en verbouw van woningen, kantoor- / winkelpanden en bedrijfshallen.

 

Voor meer info:

 

* Info@bouwbedrijfdunnink.nl

* www.bouwbedrijfdunnink.nl

 

LMB Klaas Hofstede en zn Uw adres voor al uw nieuwe en gebruikte tractoren en landbouwwerktuigen.

Klaas Hofstede is in 1960 voor zich zelf begonnen met een eigen landbouwmechanisatiebedrijf.

in 1965 is het dealerschap met John Deere gestart, later volgden STOLL-JF, Trioliet, Kawasaki als merken.

In 2003 is het bedrijf overgenomen door de zonen Jan en Albert Hofstede.

Het bedrijf is gespecialiseert in in John Deere tractoren en werktuigen. STOLL Hooibouwwerktuigen.

Trioliet voermachines. Kawasaki Bosmaaiers enz.

 

 

Kooiker Compleet bestaat uit drie onderdelen:

•Kooiker Bedrijfswagenspuiterij

•Kooiker Reclame & Design

•Kooiker Carrosserie

 

Door deze drie onderdelen onder één dak te hebben hoeft U met Uw truck of bestelwagen niet langs meerdere bedrijven te gaan “shoppen” om uiteindelijk een compleet product te krijgen. Kijk voor meer informatie over de verschillende bedrijfsonderdelen op de pagina's Bedrijfswagenspuiterij, Reclame & Design of Carrosserie.

Doordat de verschillende werkzaamheden door één organisatie worden uitgevoerd, hoeven er tussentijds geen verplaatsingen plaats te vinden naar andere bedrijven en vallen er geen gaten in de planning. Dat is gemakkelijk én bovendien kosten- en tijdsbesparend...

 

 

Veldman Machinerie is een modern toeleveringsbedrijf dat voornamelijk actief is in de verspanende bewerkingen zoals draaien, frezen, boren, kotteren etc. Wij bewerken en leveren al jaren alle voorkomende materialen, zowel Ferro als non-Ferro, zowel enkelstuks als middelgrootte series. Ook eventuele bijbehorende laswerkzaamheden en of nabehandelingen kunnen wij voor u verzorgen. Tevens hebben wij een grote eigen materiaalvoorraad zodat we in staat zijn om zeer snel te leveren. Bent u op zoek naar een snelle en betrouwbare toeleverancier, dan bent u bij Veldman Machinerie aan het juiste adres!

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Harkies Bar in Staphorst is één van de oudste keten in het dorp. Door de jaren heen komen er bekende mensen uit Staphorst en omgeving. Op de dinsdag en zaterdagavond komen er jongeren en ouderen bij elkaar om een pilsje te drinken en te praten over allerlei dingen waaronder tractorpulling. Dus voor een avond gezelligheid kom gerust eens langs in keet Harkies Bar te Staphorst.

 

 

Handelsonderneming Soppe

 

Handelsonderneming Soppe houdt zich bezig met de verkoop van nieuw en gebruikte onderdelen voor John Deere, maar ook voor gebruikte tractoren bent u bij Soppe aan het juiste adres.

 

Voor meer informatie neem gerust een kijkje op www.ho-soppe.com!

 

Wij zijn een bedrijf dat zich specialiseert in een ruim aanbod aan diensten, van verkoop tot webdesign, systeembeheer tot reparatie, bij ons is alles mogelijk.

 

Verkoop

Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van computers en telefonie.

We hebben een ruim assortiment, van complete computers tot een hoesje voor je telefoon.

Bij ons bent u aan het juiste adres.

 

Reparatie

Daarnaast zijn wij ook beschikbaar als er iets kapot gaat.

Onze technische medewerkers zorgen voor een spoedige reparatie van uw computer, laptop, telefoon, tablet of ander computer product, zodat u hier weer optimaal van kunt genieten.

 

Webdesign

Ook voor webdesign kunt u bij ons terecht, wij verzorgen alles van één pagina tot compleet gevulde websites.

Wij verzorgen zowel particulieren als zakelijke websites.

 

Particulier en MKB

Onze klanten zijn zowel particulier als zakelijk en we hebben met beide veel ervaring.

Wij leveren voor beide een ruim aanbod aan diensten, voor diensten die hier niet genoteerd worden of eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen of even langskomen in onze winkel.

Antuma Grondverzet biedt vanuit Dedemsvaart diensten aan op het gebied van grondverzet, hijswerkzaamheden, straatwerk, rioolwerk en nog veel meer. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door gemotiveerd personeel die voorzien zijn van alle benodigde certificaten.

 

Voor meer informatie neem gerust eens een kijkje op www.antumagrondverzet.nl

 

© Copyright Team Up and Down