Winterwerk 2014

Team Up and Down

John Deere 4455

 

Nieuwspagina

 

 

9 april 2014

Update winterwerk 2014

Ten eerste sorry dat het zo lang duurde voordat dat wij een update geven over het hoe en wel van onze tractor. Dit heeft wel een goede reden, we zijn namelijk redelijk druk bezig om de 4455 weer wedstrijd klaar te maken voor onze eerste wedstrijd in Kamperveen.

 

Na de laatste wedstrijd van het seizoen 2013 hebben we eerst om de tafel gezeten om te bespreken wat we allemaal gingen veranderen en wat er allemaal beter moest in 2014. De balans kon in onze ogen wel beter en volgens het reglement mochten we de tractor een tiental centimeter verlengen, wat we vervolgens ook gedaan hebben. Deze verlenging gaf ons ook de ruimte om de radiateur voorin de neus te hangen wat veel ruimte onder de kap bespaarde.

 

Dit alles gaf wel extra werk want nu paste onze zijbeplating ook niet meer, Jan Boertie heeft nieuwe zijbeplating bij zijn werkgever en tevens onze sponsor Breman Machinery gemaakt waarvoor hartelijk dank.

 

Nadat de motor helemaal uit elkaar gehaald was kwamen we erachter dat onze nokvolgers volledig versleten waren, nu hebben wij zeer trouwe sponsoren achter ons staan en dus werden door B. Veldman Machinery nieuwe nokvolgers voor ons gemaakt waar wij ook zeer blij mee zijn. Onze oude gasolietank voldeed ook niet meer aan onze eisen en daarom werd er een nieuwe gemaakt bij Konvi R.V.S. Voor de rest is al het electra veranderd en verplaatst naar 1 centraal punt.

 

Verder willen wij ook Roel Dunnink via deze weg bedanken voor alle hand en span diensten, hartelijk dank hiervoor!

 

Onze volgende update zal hopelijk niet al te lang op zich laten wachten want op zaterdag 19 april hopen we weer op de baan te staan in Kamperveen.

 

Hieronder volgen nog een aantal foto’s vanuit de werkplaats.

© Copyright Team Up and Down